Bekir Aksoy kimdir, kaç yaşında? Bekir Aksoy’un yer aldığı üretimler neler?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi yakalayan Yasak Elma dizisi, bu dönem final yapıyor. Dizinin final dönemine ünlü oyuncu Bekir Aksoy‘ da dahil oldu. İşte ünlü oyuncuya dair merak edilenler…

BEKİR AKSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

18 Mart 1969 yılında Ankara’da dünyaya gelen Bekir Aksoy, 1992 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. 

Aksoy, genç yaşta iki sene Dormen Tiyatrosu, iki dönem Gülriz Sururi ve gerisinden altı sene Kent Oyuncuları’nda oynadı. Kenterler’de Müşfik Kenter’le birlikte oynadığı “Helen Helen” isimli iki kişilik oyun, “Yolun Yarısı”, “Uşak Ne Gördü?”, “Sokak Kızı İrma”, “Ver Elini Broadway” ve “Çok Uzak Fazla Yakın” üzere oyunlar bazılarıdır.

53 yaşındaki Bekir Aksoy’un hafızalara kazındığı üretim ise 2006-2011 yılları ortasında yayımlanan Doktorlar dizisi oldu.

BEKİR AKSOY’UN ŞAHSÎ YAŞAMI

2013-2017 yılları ortasında Derya Çavuşoğlu ile evli kalan Bekir Aksoy, 2019 yılında Nazife Oğlakçıoğlu ile nikah masasına oturmuştur. Bekir Aksoy’un iki çocuğu vardır.

BEKİR AKSOY’UN YER ALDIĞI YAPIMLAR

Rol aldığı oyunlar:

  • 1986: Tohum Ve Toprak
  • 1988: Damdaki Kemancı
  • 1988: Yolun Yarısı: Kemal Uzun
  • 1991: Uşak Ne Gördü
  • 1992: Çok Uzak Fazla Yakın
  • 1992: Sakak Kızı İrma
  • 1995: Ver Elini Broadway
  • 1998: Helen Helen
  • 2004: Fernado Krapp Bana Mektup Yazmış
  • 2007: Antiloplar
  • 2008: Koca Bir Aşk Çığlığı
  • 2010: Ay Tedirginliği
  • 2012: Sanat (oyun)

Filmografisi:

  • 1993: Yaz Evi
  • 1995: Çiçek Taksi
  • 1995: Zirvedekiler
  • 1996: Nefes Alamıyorum
  • 1997: Bu türlü mi Olacaktı
  • 1997: Sakin Kasabanın Kadını
  • 1997: Yasemin
  • 1999: Bize Ne Oldu
  • 2000: Ağlayan Kadın
  • 2000: Bir Demet Yerli Film
  • 2002: Abdülhamit Düşerken
  • 2002: Aşkları Ege de Kaldı
  • 2003: Ömerçip
  • 2004: Kadirşinas
  • 2004: Omuz Omuza
  • 2006: Doktorlar
  • 2010: İpucu Kriminal – Program Sunucusu
  • 2010: Türk Malı
  • 2011: Yahşi Cazibe
  • 2012: Hayatımın Rolü
  • 2013: Salih Kuşu
  • 2018: Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
  • 2020: Akrep
  • 2022: Yasak Elma

Yorum yapın